2017. június 27., kedd

tudod mi az igazság, kiscsirke? a földet Gyurcsány teremtette. Európát gyurcsány és soros. soros visszament az időben, és - a minden hájjal megkent vén zsici - teherbe ejtette Mohamed édesanyját. akkor már előre látta, hogy megindul majd a mindent elsöprő buckalakó-cunami. kósa dicet, accidit haec.
igen, jól hallottad, ő felelős a migránsokért, az ellenplakátkampányért és az ellen-ellenplakátkampányért. palesztin szűzlányokat ajándékoz az európai bíróság tagjainak, hogy a testükről egyék a még vonagló csigákat és osztrigákat. brüsszeli bürokraták nyelvcsettintései között veszik el a magyar szabadság.
a múltkor meghívtak a kossuth rádióba, és valaki alám mert kérdezni. alám senki ne kérdezzen. egyből tudtam, hogy sorosista/gülenista/gyurcsányista összeesküvés áldozata vagyok. az a rádiós srác már nem él. a tek a saját herebőréből készült szíjjal fojtotta meg. amíg a szíj készült, végig élt és magánál volt. de a népi, akarom mondani az illiberális demokráciáért, barátaim, áldozatokat kell hozni.
kezdetben vala a sötétség, és a neve vala gyurcsány. sötétség nélkül nincsen fény - a fény irányítja a sötétséget. ahogy azt az ősi kínai orvoslás princípiuma is tartja, 你的媽媽比matolcsygyörgy的薪水更胖

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése