2014. május 6., kedd

Kormányt alakít a Szofista Szövetség

DJ Lázár, magyarország pártfőtitkára, stadionügyi népbiztos Horvát Jenő gasztroblogger szakos BA hallgatót kérte fel kormányalakításra. Az Europoid Szofista Párt - Kárpáti Ludditák - Ordas Eszmék Egylet - Öten a Magyar Cenzúráért - Jazig Civil Mozgalom - Nem Érdeklünk Senkit Nyugdíjasegylet - Szívjunk Együtt Tizedik Csillagközi Birodalmi Párt - Rákosi Idején Minden Jobb Volt Mozgalom soraiból kikerülő kormány egyébként sajtóértesülések szerint 12 miniszterből (ebből 3 tárca nélküli) fog állni:

1. Horvát Jenő - miniszterelnök, times new roman-ügyi tárcanélküli miniszter
2. Joe 'Skinjános' Farkas - emberi erőforrás - és kirekesztésügyi miniszter
3. Che Guevara gyermekkori koponyája motoron - közigazgatási - és igazságügy-miniszter
4. El Gyurcsanyo - gyurcsányügyi miniszter
5. Ferenc pápa - kultusz - és belügyminiszter 
6. Deutsch Tamás - fiatalság gyónásaügyi miniszter
7. Gaudi-Nagy Tamás: belerúgásügyi tárcanélküli miniszter
8. Otto von Bismarck - hadügy - és környezetvédelmi miniszter
9-12.: a berlini vonósnégyes, hangulatfelelősügyi miniszterek

Független kormánymegbízott lesz Orbán Viktor, aki várhatóan a 2018-as választásokat fogja koordinálni Hajdú Péter, Házibuli Attila és még egy pár szimpatikus bunkó ember társaságában.
Az egyes tárcák működésének összehangolásáért Patkány Roy kalózkapitány fog felelni, akit megsüketített és megvakított egy ágyú, valamint fél kezét és lábát lerágta saját csincsillája.
A NAV élére Patkány Roy csincsillája kerül.
A Rendőrséget átszervezik úgy, hogy a rendőrök mostantól figyelmeztetés nélkül lőhetnek bárkire, különösen az Alkotmánybíróság tagjaira.

A kormánykoalíció már be is nyújtott több, mint 500 alkotmánymódosítást, hogy míg az alakuló országgyűlés ezzel van elfoglalva, végrehajthassák a Nagy Szofista Puccsot, és minden tankönyvből kitöröljék Platon és Szókratész nevét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése