2014. április 7., hétfő

Választási eredmények 2014


Független szakértőink a választási eredmények alapján a következő 10 jóslatokkal éltek:

1. 973%-al fog nőni a csecsemőgyilkosságok és a chemtrailek száma, nem számítva a chemtrailes csecsemőgyilkosságokat.

2. 73%-ig bizonyított, hogy Barack Obama valójában nem csak magyar, de ráadásul hazaáruló is, akit  az alfa kentaurok béreltek fel, hogy elpusztítsa a szíriusziak utódait.

3. A Jobbik előretörését Facebook-posztok képében elemezve független szakértők és brit tudósok, valamint francia hipszterek laboratóriumi csapata arra jutott, hogy mintegy 11%-al több korlátolt, buta ember él az országban, és így a szám megközelíti a 99,9%-ot.

4. Az LMP bejutását a parlamentbe független kaliforniai hippik úgy értékelték, hogy 420 blaze it faggots.

5. A pápa parlamentbe jutására kicsi esély van, mert nagyon lent volt a Liberálisok listáján.

6. Zul'Kvanza, a sötét isten akár még Áder János mandátumának lejárta előtt köztársasági elnök lehet, és átengedheti a szűrőn a törvényt, mely lehetővé teszi a számára, hogy elvegye a nyugdíjakat és minden ikerpár fölös, frissen született tagját.

7. Az Országos Kecske Párt koalícióra lép az Europoid Szofisták vezette koalícióval. Mekk Elek, a Kecskepárt vezetője azt nyilatkozta, jövőre, együtt, megcsináljuk. 

8. Mekk Elekről a nap folyamán kiderült, hogy valójában Mesterházy Attila, aki punciszőrt ragasztott az állára. A sajátját. Minden kárvallottól elnézést kérünk.

9. Orbán Viktor.


10. Ide mindenki azt írhat a monitorján, amit akar.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése