2014. január 24., péntek

Hírösszefoglaló erről a hétről (hétfő-vasárnap)

'mi sem tudjuk, mi van', közölte fodor gábor riporterünkkel a nagy ellenzéki összefogás kapcsán.

a nemzetvédelmi hivatal nemzetvédelmi bizottsága több, mint ötven pártot jegyzett be a választásokra, amik közül 39 orbán viktor.

hét ember fajtalankodott egy kerítésoszloppal vezektafitymárdon, a rendőrség vádemelési javaslattal élt a kerületi építésügyi szakhatóság felé.

lakatus tibor, megélhetési bűnöző, egyszemélyes tüntetést kezdeményezett a korlátlan időre elrendelhető vizsgálati fogság ellen, ami azért is ironikus, mert éppen életfogytig tartó fegyházbüntetését tölti.

kilenc ember fajtalankodott kilenc emberrel budapest xiii. kerületében, aminek következtében órákra leállt a forgalom.

fiatalkorúak fosztottak ki egy birkanyíró üzemet trabant típusú gépkocsijukkal. ötven tonna gyapjat vittek el, amit a nav ügynökei a kiscsömöri határátkelőn drogkereső kutyákkal megtaláltak, és elkezdték visszahordani jogos tulajdonosaikhoz, a birkákhoz.

egyéb bűnügyi híreink között: az egyedülálló, középkorú nők óvakodjanak a milfrablótól, aki szolgáltatásait a nemegymilfrablo.hu oldalon kínálja fel egyedülálló, középkorú nőknek, hogy miután azok édesdeden elszunnyadtak társaságában, ingóságaikat eltulajdonítsa.

a pápa bejelentette, hogy igazából végig buddhista volt.

a moszkvai pátriárka bejelentette, hogy igazából dolan.

vlagyimir putyin bejelentette, hogy igazából ő isten.

orbán viktor bejelentette, hogy igazából ő bérelte fel vlagyimir putyint.

kijevi tüntetők csaptak össze szíriai tüntetőkkel a szocsi téli olimpia helyszínén. kim dzsong un bejelentette, hogy mindenki vigyázzon, mert már éheztetik a kutyákat.

kína újabb terve, hogy elfoglalja az atlanti óceánt, kudarcba fulladt, vagyis inkább magába az óceánba, miután a támadó mélységi búvároknak elfelejtettek oxigén-palackokat adni. dzsi tahó lün, a kínai néphadsereg szóvivője érdeklődésünkre elmondta, hogy elődei jól vannak egy tajpeji vágóhídon, és nemsokára már a munkások gyomrát fogják megtölteni a haza szeretetével, vesepörköltnek álcázva; valamint bejelentette, hogy legközelebb az egyesült államok ellen indítanak támadást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése