2014. január 10., péntek

a nagy baloldali összefogásról

megszületett végre, épp ideje volt. 
a nagy baloldali marxista hazafiasság fórumát a lenini ökölszabály alapján orbán v., a fiatal államszocialisták pártjának (fipaty) főtitkára vezeti. családjának címere az eu-t szimbolizáló ártányt kétfelől szorongató rezsiharcosok.
a lista második helyén mesterházy a., a magyar népi demokratikus unió néppárti szakosztályának titkára ül, és kussol. lapunk kérdésére, hogy most akkor mi is van, nem tudott teljes választ adni.
a harmadik helyen el gyurcsanyo és bajnai cselló osztoznak, bár köztük még nem ült el a koncert.
a negyedik helyen semjén zs. jégermájszter és hoffman r. illetékes droid osztozkodnak a keresztényszocialista koalíció színeiben, a vörös-lilában. a lila a patríciusi méltóságot, a vörös-lila együtt pedig a választópolgárok fejének színét szimbolizálja.

ellenzékbe szorul a nagyon kis gazdapárt és azok a hitler-félék, idézve nagyanyámat.

a nagy baloldali összefogás programja még nem kristályosodott ki annyira, hogy publikálható legyen, hörtyögte lendvai i., az illetékes szakdroid, így valószínű, hogy az csak a választások után derül majd ki. arra a kérdésre, hogy ebben lát-e valami kivetnivalót, el gyurcsanyo, a párt ötödik embere csak annyit mondott, hlep hlep hlep.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése