2014. január 31., péntek

A Fidesz elkezdte csökkenteni a rezsit! Ennek nem csak gazdasági okai vannak! Olvasd tovább a cikket és tudd meg a sötét igazságot és Orbán rettenetes tervét!!!!!

1944-ben Magyarországról több, mint hetvenmillió zsidót deportáltak a fideszesek! Most ugyanez a sötét erő tért vissza az országban, amikor Pintér Sándor és Orbán karöltve próbálnak spórolni az aljas nyugdíjasok gázszámláján!

ITT VANNAK A BIZONYÍTÉKOK!

1. Az 1983/1957. számú miniszterelnöki törvény rendelkezéseit az Alaptörvény negyedik módisításával törölték. Ez azt jelenti, hogy mostantól a kormány BÁRMENNYI GÁZT összegyűjthet az Avasi Lakóteletpen, Miskolcon. Ezt a környéket a Fidesz-rezsim legveszélyesebbe kollaboránsai, a gyűlölt NYUGDÍJASOK lakják.

2. A Fidesz-pártiak száma évente 752000-el nő, ami több, mint 6.0000.0000.0000%-os növekedés egy holdtölte alatt! Ha a növekedés ilyen ütemben folytatódik, a NATO tegnapra már 531%-ig Fidesz-párti lesz!

3. A demokrácia sárba tiprásával Schmitt Pál és Anger Zsolt miniszterelnökök az orosz Medvegyevvel koalícióra lépve titkos illuminátus-szabadkőműves apácazárdát hoztak létre a Citadella alatti bunkerben, ahol naponta 600 gyermeket áldoznak fel a sötét isteneknek! ÉS MÉG CSODÁLKOZUNK, MIÉRT FOGY A MAGYAR!

4. Cthulhu azt nyilatkozta a holland köztévének, hogy Magyarországra be nem tenné a lábát. Ha a sötét istenek nem jönnek, mert itt még sötétebbek laknak, hogy várhatnánk el, hogy a fiatalok belföldön vállaljanak munkát?

ORBÁN + ZUL'KVANZA, A SÖTÉT RÉTÓROMÁN VUDU ISTEN + MEDVEGYEV + A PÁPA
=
MENTÁLIS HOLOKAUSZT A MAGYAR NÉPNEK !!!!!!!!

Az EZO tv. munkatársait évente több, mint 30.0000-szer fenyegetik meg az idegenek, mert ellopják az energiát a ley-vonalaikból, amikből a chemtrail-permetező űrhajóik tankolnak!


Itt látható egy, a Közgép közbeszerzési projektjén elnyert "BERMETEZŐ GÉPP", amit maga Csurka István vezet az alfa kentaurokkal kötelékben!!!

DE MIT TUDTUNK MEG EDDIG?

Orbán Viktor a háttérhatalom sötét bábja, aki egész nap alvilági polipcsápokat szopkod, hogy megmentse a lelke maradékát! Csak hallgassatok meg vele bármely interjút visszafelé, és meghalljátok, hogy a Régi Istenek istenkáromló nyelvén hörgyög, mint egy döglődő sün a villamosalvázon!

A Fidesz-kormány évente 9.000.0000.0000000 köbméter ideggázt permetez a konvektorokba, hogy a nyugdíjasokból szupergyors zombikat csináljon! Csak várjon valaki a 32-es busz megállójában az Árpád hídnál, mikor megszólal a buszon az ajtócsengő. 

BIZONYÍTÉK !  BIZONYÍTÉK !  BIZONYÍTÉK !  BIZONYÍTÉK !  BIZONYÍTÉK !  BIZONYÍTÉK !  BIZONYÍTÉK !  BIZONYÍTÉK !  BIZONYÍTÉK !  BIZONYÍTÉK !  BIZONYÍTÉK !  BIZONYÍTÉK !  BIZONYÍTÉK !  BIZONYÍTÉK !  BIZONYÍTÉK ! 

A Fidesz második holokausztot tervez, hogy a nekik nem szimpatizáns embereket megfélemlítsék és elpusztítsák! A Nyugat nem fog tenni ellene semmit, mert félnek Orbán haragjától!

Az egyetlen menekülési mód az, ha ezt most megosztod Facebookon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése