2013. november 5., kedd

mai egyéb híreink közt,

egy független szakértő megerősítette blogunknak, hogy a választást 2014-ben is a választópolgárok szavazatai fogják eldönteni.

Gyurcsány Ferenc bejelentette, hogy felvette kampánystábjába a tini nindzsa harci teknősöket.

A TEKet zombikhoz riasztották Angyalföldön, de aztán kiderült, hogy csak nyugdíjosztás van.

Az Együtt-PM a vak komondor lemondását követeli.

Bajnai Gordon Kossuth apánk útját járja az Egyesült Államokban, de senki nem tartja legitnek, mert nincsen gondozott, tömött szakálla.

Horthy Miklós 10. századi hadigályáját avatták fel Reykjavikban, melyre tömegével tódultak az antifasiszta tüntetők. A három fős tömeget a helyi rendőrség baltákkal és kerek pajzsokkal szétoszlatta. Az esemény nemzetközi érdeklődésre is számot tart, mivel a gálya elütött egy fókát. A pápa tiltakozását fejezte ki, miközben tógája ujjából furcsa illatú fehér füst szállt fel. A szentatya beszédét '420 blaze it faggots' felkiáltással zárta.

Berber makákók támadtak egy vodkázó orosz családra Szomáliában. A makákókat jelenleg kórházban kezelik.

Kis víziló született a debreceni állatkertben, melyet a NAV azonnal lefoglalt kényszervágás megalapozott gyanúja miatt. Az állat neve egyelőre #123-as Kísérlet, de hallgat a gyere idére is.

Az Atlanti-Óceán tüntetési hullámok sorozatával tiltakozik a kéregmozgás ellen az Egyesült Államok keleti partjánál. Észak-Korea hadserege azzal fenyeget, hogy szuronyrohamot intéz a tenger ellen.

Kínai vezetők újratárgyalták a világ meghódítására irányuló terveiket, miután kiderült, hogy az éjszaka folyamán beszivárgó ügynökök a biciklis hadosztály összes gumiját leeresztették. Hvang Cseng Puk, a néphadsereg szóvivője megerősítette, hogy a magyar TEK módszereivel fogják újragondolni a bicikliraktárak őrzését, illetve hogy dolgoznak a le nem ereszthető bicikligumin, mely száz százalékos kínai találmány lesz. A projektet a SINYO, az Adaids, a Kuzusi és a Mredeces is szponzorálja.

A hétvégén heves záporok, zivatarok és a felhők közül időnként kiszűrődő nácizás várhatók. Esélyegyenlőségi okokból az első hó idén sárga, barna és fekete színű lesz.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése