2013. november 22., péntek

Heti tudósításunk

Egy több, mint 6000 kilogrammos bomba tűnt el vidéken, melyet a rendőrség nyomozó kutyák és civil áldozatok szervezetek révén hatástalanított.

A Nagyvárad teret egy 12 éves kisgyerek miatt kellett kiüríteni, akit egy építésen találtak.


Az MSZP Zsukov marsall 1945-ös belovaglása és rendtétele érdekében szervezett tüntetést, melyen Mesterházy Attila moonwalkot (sajnos nem az igazi holdon) tolt, Lendvai Ildikó pedig a hangulatteremtés érdekében a légelhárító sziréna hangját utánozta.

Hétfőn nem füstölt a 3-as metró. A BKK dolgozói elkezdtek aggódni, hogy valami probléma van.

Orbán Viktor sajtószóvivője a Hit Gyülekezetének interpellációjára válaszolva tagadta, hogy Orbán egyáltalán nem alszik. A KDNP-sek azzal fenyegetnek, hogy kiválnak a koalícióból, ha kiderül, hogy a miniszterelnök, ahogy azt a baloldal több, mint három éve sejti, az ördög.

Luxusfegyházat építenek Szlovákiában Eperjes mellett, ahová azokat a rabokat fogják zárni, akikre máshol kurvára nincs szükség.

Stohl András vállalkozott, hogy ha már rutinja van, leüli Rezesova büntetését, mert hozzászokott a börtönkoszthoz; egyidejűleg követelte saját kiadatását Szlovákiának.

Az Európa elfoglalására irányuló kínai hadműveletet magyar Gripenek meghiúsították, amikor lecsaptak egy illegális szezámos csirkeszállítmányra. Fing Jang Lu, a Kínai Néphadsereg újonnan kinevezett szóvivője bejelentette, hogy a vezérkar újraolvassa Sun Tzu-t, egyúttal hozzáfűzte, nem csak a már sikeresen tesztelt kilyukaszthatatlan biciklikereket, de az elpusztíthatatlan szezámos csirkét is bevetik a következő támadáskor. Utóbbit a Fia Kaja típusú harckocsikra is felszerelik majd.

Kis fókabébik születtek a kecskeméti állatkertben, amit profitéhes helyiek azonnal levadásztak. A greenpeace tüntetést szervezett a helyszínre; az állatkert dolgozói véletlenül kiengedték kifutójáról a jegesmedvét. Az áldozatok száma ismeretlen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése