2013. január 12., szombat

A jobbik eladta magát a cionistáknak!!!!

Hát kérem, fel vagyok háborodva. 
Igazi keresztyén magyar emberként megbotránkoztat, hogy a Jobbikos plakátokon, amik egyébként helyesen, az elmúlt regnáló Gyurcsárnyorbárny dolgokat szidják, 


egy alulöltözött nő szebbik fele látható. 

Én ezt kikérem magamnak.

Egészséges szekszuális életet élek, úgy, ahogy a Szentírásban vagyon. Lekapcsolt villanynál. Az asszony sose panaszkodik. Az, hogy már-már konkrétan egy pinát raknak az ilyen plakátra (és még ráadásul bonyolult matematikai műveleteket is! ki érti ezt!), oly mértékben felháborító, hogy mondtam is a barátomnak, Laci hentesnek, aki szintén Jobbik szavazó volt, meg majdnem lett gárdista is, de aztán az asszony lebeszélte kerti lapáttal, na szóval a Laci egyetértett velem abban, hogy ez maga az öntevőleges borzalom.
Újabb jelét látom ebben annak, hogy a zsidóliberális neohormonisták összekonspirálnak, s átveszik az uralmat szeretett konzervatív ultrakonzerv jobboldali ultrapártom zászlótartóiként. Mert hogy kérem, ez azért mégiscsak majdnem pornográfia. 
Mindenhol látom ezt a hatalmas, alulöltözött alfelet, amerre csak járok. Zavarba is hoz rendesen. A fiatalok meg csak röhögnek, a múltkor is a 66-os buszon, nekik az értéktelen, érzelemmentes szexuális aktus a lényeg, nem a szerelmes, közös pillanatok. Ez nem polgárpukkasztás, mert hát a többség, a birkák, le se szarja, hanem ez már majdhogynem a hazaárulást súrolja. Magyar plakátra magyar pinát! - mondta a Jobbik vezetősége, mi meg, a szegény emberek, szívjuk meg a levét.
Mire tanítjuk az újabb nemzedékeket, kedves magyar társaim? Hova jutunk, ha már a Jobbik is pinával akar szavazókat találni magának? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése