2012. június 26., kedd

Új nyári munka

A The Brutális Rozsomák idén is segítséget nyújt az alkalmi munkát keresőknek. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány optimálisan fizető állást.

Állatbarátok figyelmébe
Pilisszőrszentimre község Önkormányzata alkalmi munkára keres, mókuskasztráló feladatkörbe, nappali tagozatos diákot/diáklányt. Feltételek: jó kézügyesség, monotonitás tűrése. Hasonló munkahelyen szerzett tapasztalat és halláskárosodás előnyt jelent. Hétfőtől péntekig, változó munkarendben.
A hirdető megjegyzése: Településünkön elszaporodtak a mókusok. Mivel ez a legkörnyezetbarátabb megoldás, és mert így később még mindig megehetjük őket, szükségünk van valakire, aki ivartalanítja az állatokat. A befogásról szerződött cigánygyerekeink gondoskodnak, a Munkavállaló feladata kizárólag a kasztrálásra korlátozódik.


Informatikai szakember nyugdíjasotthonba
A FERIcorp a nyugodt életet és az időseket kedvelő rendszergazdát/informatikai szakembert keres XIII. kerületi, jó megközelíthetőségű idősotthonba. Kiemelkedő bérezés és juttatások, akár hosszútávra is; minimum 4 hónap vállalása, délutános műszakban. Előny, ha nem zavar, hogy nyál és egyéb testnedvek csorognak rád, valamint ha van nálad 2-300 méter szigetelőszalag, hogy vízhatlanná tedd a billentyűzeteket, valamint ha türelmed egy fejőstehénével vetekszik.
A hirdető megjegyzése: Még mi sem tudjuk, komolyan gondoltuk-e.


Ablaktisztító kertvárosba
Budapesthez közeli, nyugodt munkahelyen, bérniggert ablaktisztítókat keresünk délelőttös műszakban, a piacon egyedülálló órabérrel, az ablaktisztítás hagyományos veszélyeitől megkímélt területre, bűnösen lusta prolik által lakott földszintes házakba. Fontos a megnyerő külső, a jó kommunikációs képesség és a teherbírás.
A hirdető megjegyzése: Ha csak a pénz kell, ne is jelentkezz.


Hostess külföldi rendezvényen
A Habib-HT Kft. kazahsztáni konferenciára várja hostessek jelentkezését, az utazás (egyik irányba, lehetőleg odafelé) biztosításával, kiemelkedő bérezéssel, elegáns környezetben, alacsony munkaórában végezhető állásba. Az utazás egyszerre élmény, és még nyári gyakorlatnak is el lehet ismertetni, főleg bölcsészkaron. A jelentkezők (szigorúan nem mellméret alapján) válogatáson esnek át, majd egy arab nyelvű szerződést kell aláírniuk, amelyben véletlenül sem az áll, hogy haláluk vagy egész éjszakán át tartó megerőszakolás utáni kómába esés esetén még működő belső szerveiket a Habib-HT Kft.-nek adományozzák.
A hirdető megjegyzése: Csak komoly jelentkezőket várunk, cserébe diszkréciót és ingyenes szakorvosi vizsgálatokat, vízumokat és gyrost biztosítunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése