2012. június 22., péntek

Körözés alatt!

Az alábbi személyek körözés alatt állnak több köz- és magánbűncselekmény, többek között rabszolgatartás, közszeméremsértés, büntetés-végrehajtás előli megszökés, közokirat-hamisítás és aranyos pingvinek és fókák feldarabolása és Sátánnak feláldozása miatt.


Lakatus Tibi, a banda vezére: ritka kretén alak, viszont kurva erős, úgyhogy senki nem mer neki ellentmondani. Csak pár jellembeli hibája van: szeret tangát hordani, gyengéi a perzsa macskák és a nyakkendők, valamint imádja a rasszista rap-et és bármire gerjed, ami még mozog és lába van. Öreg mamák  késeléséből tartotta fenn magát, míg drogdillerként magasabb jövedelmi osztályba nem került. Röviddel ez után el is kapták a Keletinél, mikor - egyébként egyenruhát viselő - rendőrökre akart marihónajját rásózni. Kedvenc módszere a "zsákolás"; ilyenkor áldozatait kosárlabdának használja.


Babos Sanyi, az ex-smasszer: BV-s volt, mikor a banda Lakatus Tibi vezetésével kitört a szigorúan őrzött Tejfel utcai fegyházból, és az események magukkal ragadták. Ma már bármit megtenne egy kis sörért. Zavaró borsodi akcentusa miatt könnyű felismerni. Kedvenc módszere a pallossal lefejezés.


'Dikkapró' Lénárt, Lakatus Tibi unokatestvére, aki egy masztiff megerőszakolása miatt került börtönbe. Szerencsére rabtársainak nem maradt ereje csicskáztatni a rengeteg röhögés után, amikor elmondta, miért is csukták le valójában. Nem egy vezető alkat, de a piszkos munkát rá lehet bízni. Kedvenc módszere: hátulról támadás.


Angélina Zsolti, a pöcsöslány, Lakatus Tibi nagynénjének távoli rokona, így került a csapatba. Sokáig futtatóként dolgozott, majd miután plasztikai sebésze élő abominációt faragott mennyei alakjából, vérengzésbe kezdett. Azóta járt már elmegyógyintézetben is, ahonnan szexuális üzelmekkel szabadult ki. Kedvenc módszere a TITSLAP.


Bráda Pityu, az igazi nehézfiú. Szerb származású, amatőr boxolóként kereste a kenyerét, amíg egyszer a rossz embert verte meg, ami után kénytelen volt zsoldosnak állni a törvény keze elől menekülve. Gyakorlatilag bármit, bárhol, bármikor meg tud ölni, és ha kérik rá, el is magyarázza, hogy csinálta. Kedvenc módszere: két tár egy shotgunból, majd baltával apróra hasogatni, agyagtálban 200 fokos sütőben kis salátával megpárolni, filézőkéssel kiszedni a söréteket, majd némi tormával és franciasalátával tálalni. Jól mennek hozzá a villányi borok.


Budai Vilmos: Lakatus Tibi alvilági összekötője. Szinte bármit képes elintézni, mert hasonlít egy híres amerikai színészre, és egyébként is, tudja, hogy működnek a dolgok. Tud tankot, hajót és rohamozó grizzlyt vezetni, de a zsebtolvajlás az igazi lételeme. Kedvenc módszere: puskatussal kékre-zöldre, aztán megkötözve a Dunába dobni. 


Ketrec Miki, egykori BRFK-vezető, aki azért süllyedt ilyen mélyre, nehogy a börtönben ő legyen a legmélyebben - sajnos nem sikerült. Ő az igazi csicska a csapatban, naponta csak 2 órát hagyják aludni és kétszer ehet - egyszer lefekvés előtt, egyszer pedig után. Ha a zombik léteznének, ő állna hozzájuk a legközelebb - szerencsére Lakatus Tibi már gondoskodott róluk (legalábbis a múltkor két vegyesgyümölcs után ezt mondta). Kedvenc módszere: könyörgés, ha az nem megy, akkor sírni és bepisilni.


Kastély Béla, akiről senki nem tudja, hogy került a pitiáner gengszterek közé, mikor viszonylag jó arc. Általában mosott ruhákban jár és borotválkozik is néha. Egyetlen nagy hibája, hogy szereti Lőrincz L. László könyveit. Papnak tanult, de egy görbe este után kicsapták, azóta szabadbölcsészként vezet egy offshore-céget. Kedvenc módszere: felbérelni 40 ukránt, majd azok elintézik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése