2012. május 18., péntek

Hihetetlen bréking nyúz!

A költségvetés revíziója után az Országgyűlés ráébredt, hogy az ország évtizedek óta extra bevételekhez jutott, és költségvetési hiány helyett szufficittel folytatja működését már a rendszerváltás óta.
Ezt a Kádár-korszak megalapozott és racionális gazdaságpolitikája, a rendszerváltózást követő felvilágosult és felelősségteljes demokratikus manőverezések és az utóbbi években a szolgáltatási iparágak körében tapasztalható fellendülés biztosítják.
Természetesen a felfedezés, melyről nemsokára bővebb tájékoztatást is nyújtunk, nem jár együtt a jelenlegi adóterhek csökkentésével, nehogy a gazdaság a hirtelen beáramló tőke miatt összeomoljon. Elemzők és norvég tudósok szerint ezzel GDP szempontjából megelőztük Japánt, és valójában a forint már régen vezet az euróhoz képest, gyakorlatilag megfordítva az árfolyamokat, azonban a presztízs szempontjából szükséges a látszat fenntartása.
Gyurcsány Ferenc így kommentálta a már-már csodához hasonlatos eseményt: "Miért pont Orbánék idejében kellett ennek kiderülnie?"
A Fidesz és  a KDNP szakértői még vizsgálják, hogyan birkózzanak meg a vezető hatalommá válással. Egyesek úgy vélik, nemsokára sor kerül a Balkán annektálására és Nagy-Görög-Magyarország királysággá alakítására.
A fenti információk ténynek minősülnek. Bárki, aki mást állít, hazaáruló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése