2011. augusztus 12., péntek

A várva várt folytatás: Híres Magyar Trollok Arcképcsarnoka II.

Íme, itt van, elérkezett az idő; lehull a lepel. Nézzük is a folytatást sietve, hiszen az olvasók már tűkön ülnek.

1. Blogger NévtelenA blogger alapvetően kis vadászterületet kínál a trolloknak, így hát az itt fellelhető anonok leginkább a már regisztrált felhasználók névtelenségét biztosító satnya árnyékok csupán. Ráadásul azokon a blogokon is, ahol lenne indíték és megfelelő módszer a trollkodásra, ott sem igazán működik a dolog, mert a legtöbbjük korlátolt, és csőlátása van. Közülük kiemelkedik ugyan Geri, akibe szorult ugyan egy kis fantázia, de képességeit más helyeken (pl. fb-n) kamatoztatja. Az egyik leghíresebb bloggeres anon egy 29 éves földmérnök, Rotschild Csongor, aki amellett, hogy rendszeresen bántalmazza 23 éves feleségét, még meg is csalja egy asztrolábiummal, esténként két felláció között időt szakítva véletlen kommentelésre.
Troll pontszám: 3/10

2. lohere.net anonymousA lohere.nettel kapcsolatban azért vegyesek az érzéseim, mert bár láthatóan a 4chant koppintja, mégsincs meg benne az a bizonyos kaotikus feeling, talán a kevesebb látogató, vagy a magyar nyelv alkalmatlansága miatt arra, hogy olyan szóvirágokkal éljen, mint a GTFO F@CKING F@CKER F@CKHEAD (példa intended), vagy pedig a magyar nép generikus tulajdonsága okoz gondokat, tekintve azt, hogy szervezetükből hiányoznak a trollkodáshoz szükséges gének (rosszabb esetben a kellő intelligencia).
Na de személyes véleményt félretéve: Kiss László, 1959-ben született géplakatos, jelenleg éppen egy víruskísérleten dolgozik, amely autógumikat támadna meg, illetve hobbiként élő állatokat töm ki, és két ékszerteknőse van, valamint hematofil és erős szadista hajlammal is rendelkezik, a lohere.net első számú, már-már relikviaszámba menő anonja. Több, mint 40-szer bannolták már (ebből 10 alkalommal 40 másodpercen belül, ami a modok frissítési tendenciáit dicséri), de minden alkalommal visszatért, és erősebb lett (halvány célzás). Kilencéves korában, mikor még internet sem létezett, elsőként falfirkákkal kezdett foglalkozni, majd a demokrácia és az internet korába lépve megkezdte troll pályafutását. Mára az egyik legelsők között tartják számon, ám, akárcsak SGeri barátunkat, őt is riasztja a reposztolás, így neve nem terjedt el elég széles körben ahhoz, hogy 8 pontnál többet kapjon.
Troll pontszám: 8/10

3. Trollbán Viktor

Kis hazánk első számú honatyja, aki máris kétes hírnek örvend, ám kevesen tudják, hogy szívesen látogatja az index.hu fórumait, ahol irodai szabadidejében szívesen ütközteti véleményét (az arcvonásaiból kitűnő éleselméjű agresszivitással kombinálva) a balliberális értékeket képviselő egyetemista fiatalokkal, illetve Demszky Gáborral, aki leváltása után valóságos spamhadjáratot indított a miniszterelnök ellen. Orbán egyszer felmerészkedett 4chanre is, de két perc múlva bannolták, miután egy félkarú törpe posztjára "TITS OR GTFO"-val válaszolt.
Életéről keveset tudni: kis család hetedik gyermekeként érkezett e földre, hamarosan megtanulva, hogy mindenért keményen meg kell dolgozni. Kedvenc témái a 18. századi szúró- és vágófegyverek, valamint a pöcsöslányok.
Troll pontszám: 6/10

4. 4chan Anonymous

A leghíresebb magyar anon elsőként 1756-ban jelentkezett, amely időpont óta folyamatos plasztikai műtétekkel meghosszabbított élettartama folytán minden megszülető törvénytervezetbe belekontárkodik, több dokumentumon az ELSŐ!!44!!!4!négy felirat is megfigyelhető a keze nyomán. Még a Függetlenségi Nyilatkozat aláírásánál is jelen volt, a Guy Fawkes-maszknak köszönhetően elvegyülve a születő USA honatyái között:

(A bekeretezett részen tisztán kivehető a FURST!!1111 felirat.)
Ezek után nemsokára a 4chant is megtámadta, ahol rendkívül ügyes taktikázással offolt minden egyes threadet, rendkívül ügyes manőverezéssel a legtöbb bant elkerülte. Magától a Mestertől, Hadik Andrástól is lesett el trükköket. Jelenleg Kocsis Gusztáv bácsiként ismerik, aki az alagsorban tart egy felturbózott 486-os gépet, innen osztva az észt internet-szerte.
Troll pontszám: 10/10

5. Hírcsárda

A hircsarda.blog.hu mindig is nagy kedvencem volt, mivelhogy akkora egetverő baromságokat képesek produkálni, hogy megérdemelnek egy honorable mentiont is. Mindazonáltal a bloghus motorra váltás egy kicsit elkedvetlenített (csökkentette a baromkodás presztízsét, hogy zsindextápra váltottak), így hát még utoljára bedobom ezt a falatot, és ezzel a posztsorozatnak (xD) vége is. [Vagy nem?]
Troll pontszám: 6/10

1 megjegyzés: