2011. augusztus 9., kedd

A 150. poszt örömére: Híres Magyar Trollok Arcképcsarnoka I.

Ebben a posztban híres magyar származású trollokat fogok bemutatni, ha a címből nem jött volna le. Vágjunk is bele a lecsóba, és kezdjük a történet kezdetén:

1. Híres névrokonom, futaki Hadik András birodalmi gróf1757-ben, amikor a II., avagy Nagy Frigyes éppen azon volt, hogy szarrá verje az egyesült francia és osztrák sereget, valahol a frontvonaltól kicsit hátrébb, egy magyar tisztnek a következő terv jutott eszébe:

1. Gyűjstünk össze huszárokat.
2. A huszárokkal támadjuk meg az ellenséges terület közepében fekvő Berlint.
3. ???
4. Profit!

A terv bevált (a berliniek összefosták magukat, és egy zsák pénzt fizettek a huszároknak), és így lett Hadik a hadtörténet egyik legnagyobb trollja. U mad, Frederick?
Troll pontszám: 7,5/10

2. Tumblr Anonymous

1987-ben született Alsóörsön, polgári neve Kovács János.. A nevéhez fűződik a legtöbb reposztolás Know Your Meme-n, illetve jó néhány spamvírus megszületésénél is bábáskodott. Számos fiatal példaképe, illetve szerepelt már a Balázs-showban is, ahol összehányta a díszletet.
Troll pontszám: 7/10


3. SGeri

Nem sokat tudni róla azon felül, hogy elég kocka, és szereti a féregjáratokat meg a paladint. /b/-ről eddig összesen 130-szor bannolták (az egyik legmagasabb rekordot tartja ezzel), illetve egyéb fórumokon is rossz híre van. Az egyetlen hátránya az, hogy nem szeret reposztolni, így hát van még hová fejlődnie. Írásos emlék kevés áll rendelkezésre életművéről, mivel a Zinternet azonnal kihányta magából a koszt, de ha valakit érdekel, a teljes skype beszélgetésünket el tudom küldeni, amiben bevallja, hogy ő kergette őrületbe a norvég merénylőt.
Troll pontszám: 8/10

4. Puruttya Anonymous


Mára kihalt faj a puruttyás anon, köszönhetően a szerkesztők vaskezének. Az anonok irtásának legfőbb oka az volt, hogy minden posztot szétoffoltak, és oktalan kurvaanyázásba kezdtek rendes, emberi trollkodás helyett, ráadásul egymást etették. A csúcsragadozó (aki maga is elég keheske volt még legszebb napjaiban is, köszönhetően a satnya tápláléknak, amit fajtársai szolgáltattak) egy Horváth István nevű 12 éves csimpánz volt, akinek laboratóriumi körülmények között megtanították, hogyan kell a válaszüzenetre kattintani, és leírni, hogy "anyád", "sunáznám", ill. "baszódj meg".
Abból is látszik, hogy az anonkodás koncepciójából a puruttya olvasói mit sem értenek, hogy miután beszüntették a névtelen hozzászólást, új felhasználók hordái jelentek meg a szájton, továbbra is szétoffolva mindent.
Troll pontszám: 5/10

Sorozatunk nemsokára folytatódik! Az új részben pedig kiderül, ki volt az az illető, aki megkapta a teljes! pontszámot! Stay tuned...

5 megjegyzés: