2011. július 31., vasárnap

Egyszer volt, hol nem volt...

Volt egyszer egy kissrác, Gergőnek hívták. Igazából nem is volt olyan kicsi. Két tini nindzsa teknőccel, egy rózsaszín macskával és egy fűtésfőtápcsővel élt együtt egy kenderfarmon. Egy napon levelet kapott isten háta mögötti falujából, melyben a város polgármestere közölte, hogy a lottón nyert tizenkét cigánygyereket. Mivel nem tudott olvasni, csak a számokat és a 3D incest animál logopédus arabfekapornót ismerte, így tohonyáskodott fel ültéből, ahol napi vitaminadagját igyekezett kontragresztpredesztinálni egy vajdlingnyi ikozaéder-kompót képében:
-Öh csumán sejj ihaly a recesszió! -Sercintett szalmával a szájában egyet buzgón, s azonmód felkerekedett. Mivel olyan előrelátó volt, mint egy tolatómozdony, és megfontolt, mint egy hegyi patak, a következő itemeket tette el 8 slotos táskájába:

2x Friss Disznó Hús (Lopott)
Use: Fogyaszd egésséggől!

1x Fűtésfőtápcső (Two-Handed)
69.0 Damage Per Second

12x Reál Pont Yu-Gi-Oh! Kártya of the Béna Felirat
Use: ?

3x Shalom McMuffin Pénzgazdász Varázsitala
Use: 10 percre növeli a Kereskedés képességet 25-tel, ugyanakkor csökkenti az Alkudozás képességet 12-vel.

1x Kartonpapír Shield of the Karton Lord (Off-hand)
+14 Éhség
+2 Erő
-4 Értelem

-És még mindig van három üres slot a teszkó gazdaságos narancsos-kapros-békanyálas pizzámnak-, tette hozzá Gergő bőszen, s fel is kerekedett. A birtok kapuján könnyes búcsút vett barátaitól, akik olyan hosszú kilenc és fél órát töltöttek el vele, majd végignézte, ahogy a rendőrség tiltott kábítószer-terjesztésért elviszi őket egy barátságos mérkőzésre a Markó utcába.

Ment, mendegélt a mi Gergőnk, amikor egyszer csak egy széles folyóhoz ért. A túlsó part ködbe veszett, se balra, se jobbra nem látszott híd. Előrántotta hát pajzsát a mi bátor vitézünk, ráült, s mivel a táskáját is eggyel kevesebb ájtem nyomta, meg ő maga is pehelysúlyú volt, szinte siklani kezdett a hullámok hátán.
A víznek a közepe táján járhatott, de lehet, hogy annyira nem, amikor a hullámokból kiemelkedett egy gigantalmas nagy üszökronda szörnyeteg. Három feje volt: az egyik Jenna Rose, a másik Rebecca Black, a harmadik pedig Pókember.
-Három kérdésünkre kell felelned, hogy átjuthass a Szinva-folyón, te sumák! - hörögte a pókember-maszkos fej a tizenkilenc méter hosszú nyak végén, megvillantva a szövetet át-meg átlyukasztó fogait. A másik két fej hangosan kornyikálni kezdett, Gergő egyből levette, hogy ez lesz a pszichológiai ütőfegyver.
-Rajta hát - applikálódott fel a pajzsa tetejére, kihúzva mind a két kezét és lábát a vízből.
-Íme, az első kérdés - bólintott a Pókember. - Vakolnád-e a repedését? - azzal egy töredékmásodpercre felvillantott egy képet a felszálló párában.
Gergely nem tudta eldönteni, ki s mi lehetett a képen, így hát inkább elővette szattyánbőr péniszmelegítőjét, ráhúzta a szörnyeteg Rebecca-fejére, a másik kettőt pedig agyonütötte egy, a hullámok közt talált légkalapáccsal. A levegőben heveny mentaszag kezdett terjengeni, majd ahogy a szörnyeteg elpusztult, a fiút is elnyelték a habok.

Sötétség vette körül Gergőt. Egyik kezében a táskát, másikban a fűtésfőtápcsövet, a harmadikban pedig Schmitt Pált szorongatta, aki végig hülyeségeket beszélt. Valahonnan a távolból a szirének éneke hallatszott:

"Trolololo lollo lollo lol, trolololol, trolololol"

Furcsa, torz fejek tűntek fel előtte. Y U NO POST MOAR, követelte rajta az egyik.
Aztán felébredt. Ágyán feküdt, ismeretlen helyen: körülötte nem emberi galacsinból készült falak, hanem igazi téglák, a padló nem sáskák kitinváza, hanem igazi parketta, a lepedője nem a Bodri, hanem egy kis nyuszikkal, kutyákkal és kecskegidákkal borított, finom vászonanyag.
Gergő felkelt, lerázta az állatokat a takaróról (heves ugatás, bégetés, nyulogás és egyéb hasonlók közepette), majd jobb híján a táskájáért nyúlt, elővette a Disznó Húst, öntött rá egy kicsit a Varázsitalból, hogy jobb íze legyen, és enni kezdett. Ezután megszomjazott, így kiosont a folyosóra, bement a mosdóba, letörte a csapot, beleszart a bidébe, beleejtett 14 guriga WC-papírt az angolvécébe, és miután magára nyitotta a zuhanyt, elaludt a fürdőkádban.
Mikor felébredt, egy csapatnyi szmokingot viselő férfi állt előtte, bandzsa puhakalapban és napszemüvegben, annak ellenére, hogy este 9 óra volt.
-Mit ajánlasz fel az életedért? - kérdezte az egyik, egy Thompsonnal a kezében.
-Van nálam háromszáz forint és egy rare pajzs - vakarta az állát Gergő, azon töprengve, vajon hat-e még a varázsital.
-Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy nem kell a pénzed? - vonta fel a szemöldökét a gangsztőr. - Kapsz egy életlen kést, egy férfipelenkát, két pár latex túrabakancsot és egy vödör használt mobiltelefont, amik mind egyszerre kezdenek el csörögni, és ezekkel az eszközökkel kreálnod kell egy ballisztikus rakétát, ami segít nekünk megölni a Pápát, a Zorbánt, a Zobamát és Bíró Icát egyetlen lövéssel, cserébe pedig megkíméljük az életedet?
-Legyen ez, plusz még háromszáz rugó - nyögte ki Gergő, mielőtt gondolkodni tudott volna. A Disznó Hús felerősítette a varázsital hatását. A rajos mafiák letunkolták Gergőt, aki azonmód mentem oda is kecsmeredett a kádba.
Azonban nem halt meg, sajnos.
Az újabb ébredés fájdalmas volt. Sötét márványtrónuson egy szakállas, ősz alak ült előtte, körülöttük mindenhol sötétség.
-Hát beteljesítetted a sorsodat - nyöszörögte az öreg.
-Te vagy a... - ámult el Gergő, mikor végre leesett neki, kivel áll szemben.
-A Király.
-A Paladin King.
-Az. - Gergő menten eldobta az összes lyugilyós kártyáját és térdet hajtott az uralkodója előtt. Szemük így egy magasságba került. -Azért mentél keresztül mindezeken az akadályokon, hogy tudd: nem véletlenül választottalak erre a feladatra.
-Milyen feladatra? - ámuldozott Gergely.
-Hogy? Ja, mi? Vagy valahol fociznak? - azzal az öreg feltápászkodott, kirohant a teremből.
Nem is jött vissza háromezer évig, de Gergőt addigra már elette a kibebaszott Zerg.

1 megjegyzés:

  1. "-Hogy? Ja, mi? Vagy valahol fociznak? - azzal az öreg feltápászkodott, kirohant a teremből."
    Neeeeeee :D

    VálaszTörlés