2011. május 22., vasárnap

A legújabb közvélemény az, hogy...!

E heti kérdésünk ez volt: szerinted ellentmond az a szépérzéknek és a józan ész szabályainak, hogy SGeri kényszerítette kétes hírű üzletfeleit, illetve több irreális google-accountot hozott létre, hogy megnyerje az előző közvélemény-kutatást?

A válaszadók közül 5-en varaspicsájú tálibok voltak, az ő többségük az igen melett tette le a voksát, és Voksán Virágot, akit nem sunáznánk, mert kifolyna oldalt a műanyag.
Mellettük még számottevő a kékek aránya, akik a még szép! lehetőséget választották a leginkább, hiszen homoerotikus mentalitásukhoz ez áll a legközelebb.
Nem elhanyagolható továbbá a síkvidéki trollok aránya sem, akik keresték ugyan a nem választ, de nem találták, így jobb híján véletlenszerűen szavaztak: az ő csoportjuk terén figyelhető meg a legnagyobb szóródás.
Többen is kifogásolták, és pü-k egész áradatát kaptam amiatt, hogy a gépzsír, mint válaszadási lehetőség nem szerepelt ezen a kérdőíven, így hát itt, a szövegben meg lehet keresni és rá lehet kattintani.
A szavazáson e mellett részt vett még mintegy 12 jazig pásztor is, akik azonban sajnos nem tudták voksukat sikeresen letenni, lévén 2500 éve halottak.

Köszönjük figyelmüket, a viszonlátásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése