2010. november 9., kedd

nemzeti média APÁTOK!

Könnyű kibaszni azzal, akit sarokba szorítottak; ti. a Puruttya szerkesztői nem védhetik meg magukat, csak anonim közleményekben. Az eljárás, amivel az egész rendszer (ó, nem csak a pedomaci meg az excsajok) támadás alá került, éppen ezért a legaljasabb, legpatkányabb dolog (a Patkányember után), amit valaha láttam.

Gondolkodjunk el a dolgon!  Az excsajok nem téma, gerinctelenség és valóban kimeríti a harmadik fél általi kiszolgáltatás témakörét, de mi a hiba a pedomacival?

"a gyermekek és szüleik hozzájárulása nélkül tették közzé egy internetes mém, a pedofil medve grafikájával."


Vessünk csak egy pillantást a zsiwiw felhasználási feltételeire:

"Ön teljes mértékben felelős azért a tartalomért, amit az iWiW-szolgáltatás keretrendszerén belül elhelyez vagy az iWiW-szolgáltatás felületén megjelenít, ideértve, de nem kizárólagosan a fényképeket, személyes adatokat, beszélgetéseket, listákat, osztályozásokat, személyes üzeneteket, az iWiW-szolgáltatáson keresztül (például "Megosztás az iWiW-en gomb", iWiW Kapu, bookmarklet alkalmazásával) közzétett tartalmakat – és bármely tartalom következményeit is.
Az iWiW automatikusan nem ellenőrzi a felhasználók által elhelyezett, megjelenített, közzétett tartalmakat. Az iWiW mint közvetítő szolgáltató nem felelős a továbbított információért."

(Kerestem Myvipen is, de ott csak annyi volt, hogy "shukár shej a devlá vigyén el, aggyá má rezet!")

Könnyű azokon leverni a port, akik nem tehetnek ellene semmit, ugye, tisztelt szülők? Inkább másra hárítani a felelősséget, mint magukban keresni a problémát, hogy a kedves kislányuk miért tesz ki kurvás képeket a rajvip adatlapjára?
És akkor itt kitérnék arra is, hogy reagáltak egyes médiumok (Bombahír) erre.


"Az ügyben keressükk a Puruttya szerkesztőit is, de eddig nem sikerült nyilatkozatot szereznünk tőlük. A magáncélú blogból kialakult blogrendszer egyébként belső informátorunk szerint nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket: a Soros Győrgy álnéven író főszerkesztő bár sok munkát ölt a rendszerbe, mégsem sikerült a nagyon egyszerű alapokon nyugvó Napiszar (mely egyik szerkesztője, Garami Dávid korábban lebukott, majd az oldalt állítólag külföldi befektetők vásárolták meg) látogatottságát elérni a bloggal, valamint a hirdetésekből sem folyik be elegendő pénz."

Arról van szó itt, hogy a híres belső informátor rendkívül kemény munkát végezhetett, ugyanis pár hete ki lett téve az oldalra, hogy igen, szarban van az oldal... És volt a Puruttyán Napiszar nap, ami egyképes/videós szar posztokat jelentett, nahát nem is tetszett senkinek...
A megfogalmazástól pedig a kibaszott nagy függetlenségük és objektivitásuk az egekbe szökik... ugyanolyan pofátlan újságíró-módi, amit bárhol máshol is megszokhattunk.

Az indok: kellett végre felmutatnia valamit a híres médihatóságnak. Bedobták Szalai nénit a mélyvízbe, elkapott pár lőcsöt, jól megrángatta őket, és hipp-hopp, azok, akiket jól lehúznának állambácsi javára mindenféle büntetéssel meg perköltséggel, még jó, hogy nem mentek sírva a bíróságra a szájtjuk miatt. Egyszerű bűnbakok csupán (furcsamód az annyira bálványozott usában is futnak ilyen oldalak, mégsem azokat lövik le, a pedomacin meg egyenesen buktattak is le igazi pedókat, amire persze a TISZTELT HATÓSÁG ívelt sugárban szarik rája).

És (pedo)bocs, hogy nem tettem ki a további rozsomákokat és mindenki szeme fel-alá ugrál a gödrében, de ez azért már túlzás.

2 megjegyzés:

  1. Nem tudom miért feltételezed, hogy akár a szülők, akár a média utánanézett a jogszabályoknak, vagy az iwiw/myvip felh. feltételeinek...

    VálaszTörlés
  2. Nem akarok semmiból kiindulni (ti. én sem tettem), de a legtöbb közösségi oldalra addig nem regelhetsz amíg rá nem kattintasz hogy elolvastad a -II-t -.-

    VálaszTörlés