2010. november 18., csütörtök

BRUTÁLIS VIDEOKLIP Bajnokság!

Itt szeretném felhívni a blog jelenlegi szerzőinek figyelmét, hogy ez egyben egy válogatás is, ugyanis aki arra is kurva lusta, hogy x hónap alatt egy darabot posztoljon, az megérdemli, hogy jó alaposan bannoljam, análisan megerőszakoljam és a megrontott végbelét szétfeszítsem egy ipari erővágóval, lefényképezzem és beállítsam facebookon profilképnek!

TEHÁT ITT KÖZLÖM A FELADATOT: Rendkívül egyszerű dologról van szó, ugyanis, mint minden rendes szar blognak, nekünk is szükségünk van egy himnuszra. Nomármost:
1.Egy BRUTÁLIS-sal kezdődő nevű blognak brutális himnusz kell.
2. Rengeteg botfülű rója az internet hullámait, tehát kellő képi megjelenítés is szükségeltetik.

Így hát a feladat (rendkívül komplex) a következő:
1. Keress egy -szerinted- brutális videóklippet, lehet ez bármilyen stílus az acidic jazz-től a sadisticore-on át a zergek kórusáig, ha mindenáron betűrendhez akarok ragaszkodni.
2. Embedeljed be ide, vagy tegyél be egy linket a posztszerkesztésnél a HTML-kódba bekontrollcékontrollvézed azt, ami jobb esetben a videó alatt van, ilyen formán, tetszőlegesen szöveggel vagy szöveg nélkül:

3. Tedd közzé!
4. Erre -a mai naptól számítva- három heted van. Tök kevés, mi?
5. És itt jön a lényeg: három hét múlva ugyanis kiteszek egy szavazást, ami eldönti, hogy kinek a videoklippje nyer, és melyik lesz a BRUTÁLIS ROZSOMÁK himnusz.
6. Ismétlem, fontos: legyen VIDEÓ is, ne csak zene, ribancok!

Ez persze nem jelenti, hogy e mellett nem posztolhat akárki. Érteeeem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése