2010. július 18., vasárnap

A titkos ördögi tervem

A célod egyszerű: A lelkek feletti hatalom megszerzése.

Első Fázis:
Ideje hozzálátnod. Az első dolog, amit meg kell tenned: egérré változtatni az ORFK parancsnokát. Ezzel felhívod magadra a világ figyelmét, az emberek megdöbbenve értesülnek érkezésedről. Ki ez a az ördögi géniusz ? - kérdezgetik majd megrettenve. Honnan a pokolból jött? És miért van fekete ruhában, mint Zorro ?

Második Fázis:
Ha ezzel megvagy, a következő lépés: elfoglalni a Fidesz-székházat. Figyeld meg, ezután kigyúrt kidobók hordái szegődnek nyomodba, hogy parancsodra romboljanak és pusztítsanak. Neved eggyé válik azzal a szörnyűséggel, amit az emberek úgy emlegetnek, hogy: Britney Spears!. Ezt suttogja majd halála előtt mindenki.

Harmadik Fázis:
Végül aktiválod titkos fegyvered: a pusztító halálsugarat , amely elhozza a politikusok igazmondási rohamát . Ezek után előbújhatsz földalatti kínzókamrádból , a világ a lábaid előtt hever.

http://www.okorszem.hu/terv/

1 megjegyzés:

 1. A célod egyszerű: A lelkek feletti hatalom megszerzése.
  Indítékod: az átlagnál egy kicsit erősebb benned a szadista gyönyörszerzési vágy.
  Első Fázis:
  Ideje hozzálátnod. Az első dolog, amit meg kell tenned: felkoncolni az Üdvhadsereg katonáit. Ezzel felhívod magadra a világ figyelmét, az emberek megdöbbenve értesülnek érkezésedről. Ki ez a a másnapos bunkó barom ? - kérdezgetik majd megrettenve. Honnan a pokolból jött? És miért van fekete ruhában, mint Zorro ?
  Második Fázis:
  Ha ezzel megvagy, a következő lépés: megszentségteleníteni a gizai piramisokat. Figyeld meg, ezután intelligens patkányok hordái szegődnek nyomodba, hogy parancsodra romboljanak és pusztítsanak. Neved eggyé válik azzal a szörnyűséggel, amit az emberek úgy emlegetnek, hogy: Britney Spears!. Ezt suttogja majd halála előtt mindenki.
  Harmadik Fázis:
  Végül aktiválod titkos fegyvered: a rombolás fekete seregeit , amely elhozza az Antikrisztus visszatértét . Ezek után előbújhatsz obszidián citadelládból , a világ a lábaid előtt hever.

  VálaszTörlés