2010. július 10., szombat

Re

AJM egy valódi rabszolgahajcsár. Kétség sem fér ehhez a tényhez, hisz képes volt még sorozatos elhalálozásaim után is pszichológiai terror segítségével postolásra kényszeríteni. Itt jegyezném meg, hogy a halálhírem többé-kevésbé valós, viszont kizárt dolog, mert nem tudom.

Szóval itt a nyár! Süt a nap, csiripelnek a madarak, mindenki húzza a belét a strandra barnulni. Legalábbis ezt gondolom, leelenőrizni még nem volt alkalmam. Saját kis világomban akkor süt a nap, mikor én akarom, egy lámpakapcsolóval lehet szabályozni. Itt nem csiripelnek madarak, csak metál meg rock. Strandra pedig nincs szükségem, itt a saját külön bejáratú fürdőkádam, ami sohasincs zárva, és sohasincs benne tumultus. Ez a legtöbb embernek szintén megadatott, ők mégis azt választják, hogy nyomorognak a strandon. Hogy miért? "Mert az ember társas lény." - ugyammá. A helyes válasz: "MERT AZ EMBEREK HIHETETLENÜL HÜLYÉK!". Velem az élen :D

1 megjegyzés:

  1. 40. poszt!
    hozzáfűznivaló: ezt a Republic már megénekelte, de a te aspektusod jóval több szimpátiát gerjeszt az átlag magyar kispolgár iránt, mint a meglehetősen lényegretörő dallam.

    VálaszTörlés