2010. június 13., vasárnap

Bikicsunáj

Mielőtt bárki megilyedne nem fogok fület gyönyörködtetően énekelni (habár tudom, hogy mindenki vágyik rá) de nem tudtam elsiklani afelett a fontos tény felett, ami már oly régóta itt kelletti magát és csak arra vár, hogy valaki ékesszólóan, hosszú, de mégis visszafogott körmondatban, gyönyörű Times New Roman betűtípusra hasonlító betűkkel leírja. Este van.

Csak ennyit szerettem volna.

Ui.: ,,Ez a köteles példány, a törvény (60/ 1998. (III. 27.) Korm. rendelet) pontosan fogalmaz: pl. minden, legalább 50 példányban kiadott sajtótermékből 6 példány, film, - és videoalkotásból a példányszámtól függetlenül." 
                                                                   /Idézet a 60 tétel informatikából című könyvből/ 

Aki lefordítja ezt nekem magyarra és kijavít benne minden gépelési (nem általam elkövetett! ez eredetileg is így van) hibát annak álva fogok tapsolni! Előre is köszönöm.

1 megjegyzés:

  1. "Ez a köteles példány. A törvény (az 1998. évi 60. kormányrendelet) pontosan fogalmaz ezzel kapcsolatban: például minden legalább 50 példányban kiadott sajtótermékből 6 példányt; film,- és videóalkozásokból a példányszámtól függetlenül egy példányt kötelező benyújtani az Országos Széchényi Könyvtár számára."

    Nem vágom, hogy jön ki az a hat példány, tudomásom szerint köteles példány csak egy van :D Na de a könyv biztosan jobban tudja.

    VálaszTörlés